Hoe laat ik mijn gratis preview aan een vriend zien?
Deel je previewkaart voordat je beslist — vanaf de previewpagina of vanuit de e-mail die we je sturen.
Vanaf de previewpagina
Naast je previewkaart vind je “Laat aan een vriend zien”, samen met knoppen om de preview op te slaan en om een Instagram-story-afbeelding te maken. Bij producten met een gedrukte editie kun je op de pagina eerst rustig je editie kiezen: “Laat aan een vriend zien” verschijnt zodra je je keuze hebt gemaakt — bijvoorbeeld nadat je de checkout hebt gesloten — of wanneer je later terugkomt naar je preview, bijvoorbeeld via de link in onze e-mail.
Op een telefoon opent “Laat aan een vriend zien” de gebruikelijke deelopties van je telefoon met je previewkaart en een link, zodat je deze per bericht, e-mail of een andere app naar keuze kunt versturen. Waar er geen deelopties zijn, wordt in plaats daarvan de link gekopieerd — plak deze waar je maar wilt.
Wat je vriend ziet
De link opent een pagina met je previewkaart, nog steeds met watermerk, en een mogelijkheid om een eigen preview te maken. Deze toont niet je naam, je e-mailadres of iets over je bestelling, en kan niet worden gebruikt om je preview of je bestelling te wijzigen.
Vanuit je e-mail
Een paar uur nadat je een preview hebt gemaakt, mailen we je meestal je opgeslagen preview. Die e-mail eindigt met een link “Laat aan een vriend zien” — open deze om te zien wat je vriend zal zien, of stuur deze door naar iemand wiens mening je graag wilt horen voordat je beslist.